Kids Info

Wie zijn wij?

Kalinga is een stichting die zich richt op de ontwikkeling van kinderen die leven op en rond de Payatas vuilnisbelt in Manilla. Kalinga richt zich met name op het bieden van onderwijs. Omdat onderwijs ├ęcht helpt.

Stichting Kalinga is een jonge, actieve en frisse organisatie. Sinds mei 2000 zetten de bestuursleden en overige vrijwilligers zich in voor een betere toekomst voor kinderen die leven rondom de Payatas vuilnisbeld op de Filippijnen.

Voor haar werk is Stichting Kalinga afhankelijk van giften en subsidies. Stichting Kalinga wordt met name gesteund door bijdragen van particulieren, bedrijven en acties van scholen. De begroting van Kalinga bedroeg voor 2012 ongeveer 90.000 euro.

Sinds haar oprichting heeft Kalinga al veel mensen enthousiast gemaakt om ook een bijdrage te leveren aan onze projecten. En daar zijn we naast heel blij, ook best trots op!

Kalinga bezit het CBF keurmerk voor kleine goede doelen voor verantwoorde fondsenwerving en besteding van het Centraal Bureau Fondsenwerving (klik hier voor meer informatie).