Kids Info
Wat kun jij doen? » Word vrijwilliger!

Word vrijwilliger!

Voor al onze activiteiten zijn enthousiaste vrijwilligers van groot belang. Dankzij hun inzet kunnen we jaarlijks een groter aantal kinderen een lagere school opleiding of een studiebeurs aanbieden.

Wil jij je met ons inzetten voor beter onderwijs aan de kinderen die leven op Payatas vuilnisbelt? Je kunt je op verschillende manieren inzetten. Aangezien we een relatief kleine hulporganisatie zijn, kunnen we rekening houden met de verschillende voorkeuren en de hoeveelheid beschikbare tijd van onze vrijwilligers. Voorbeelden van wat je kunt doen:

  • Werven van donateurs of sponsoren
Je kunt donateurs werven. In je vriendenkring, familie, op de sportclub, bij bedrijven, maar ook tijdens markten, feesten of noem maar op.
  • Verkoop of promotie op markten
Je kunt zelf op markten ingezamelde spullen verkopen of je aansluiten bij markten die wij zelf al bezoeken.
  • Lezingen of presentaties
Wanneer je het leuk vindt om te presenteren, kun je anderen vertellen over straatkinderen, de Filippijnen en de projecten van Stichting Kalinga op bijvoorbeeld scholen, serviceclubs (zoals de Lions, Rotary, Ronde Tafel, etc) of bij bedrijven.
  • Anders / eigen idee├źn
Verder zijn er ook regelmatig andere activiteiten en is er natuurlijk ook ruimte om een eigen idee aan te dragen en zelf iets te ondernemen.

Ik geef me op!


Wil je zelf een actieve bijdrage leveren? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Stichting Kalinga. Je geeft je op door een e-mail te sturen naar: info@kalinga.nl. Na aanmelding vindt er een nadere kennismaking plaats in Utrecht waarin we spreken over o.a. de wederzijdse verwachtingen. Bovendien kunnen tijdens dit gesprek de eerste concrete plannen gemaakt worden hoe jij je kunt inzetten voor Stichting Kalinga. Twijfel niet en geef je op voor een vrijblijvende kennismaking!

Naar de Filippijnen


Wil jij je drie maanden of langer inzetten voor de kinderen van de Papaya School of het Apple Project? Stuur ons dan een mail met CV (beiden in het Engels). Graag lezen we waarom je naar de Filippijnen wilt, wat jouw verwachtingen zijn en wat jijzelf kunt bijdragen. We verwachten dat vrijwilligers die naar de Filippijnen zijn geweest zich inzetten als vrijwilliger voor onze Stichting in Nederland. Want, jouw opgedane ervaring is ook voor Kalinga van groot belang!

We hopen je binnenkort te zien!