Kids Info
Wat kun jij doen? » Bedrijven

Bedrijven

Zonder de steun van derden kan Kalinga haar projecten niet uitvoeren. Hulp van vrijwilligers en zeker ook hulp in de vorm van gedoneerde goederen en financiële middelen is hierbij onontbeerlijk!

Maar u kunt ook iets van ons terug verwachten!

Naast de belofte dat uw middelen ook daadwerkelijk op de juiste plek terechtkomen en een directe bijdrage leveren aan het doorbreken van de armoedecirkel waarin de kinderen zich bevinden, kunnen we ook verschillende manieren aandragen waarop uw bedrijf op een positieve manier kenbaar kan maken dat u achter de projecten van Kalinga staat.

Sociaal imago intern


Een gezonde mate van betrokkenheid en saamhorigheid van werknemers bij een bedrijf is zeer belangrijk. Door u als bedrijf samen in te zetten voor de projecten van Stichting Kalinga, kunt u de saamhorigheid versterken. Het geeft uw personeel een goed gevoel te werken aan de toekomst van kinderen die er zonder steun van derden heel anders uit zou zien.

Er zijn veel manieren te bedenken waarop u zich als bedrijf gezamenlijk in kunt zetten. Hierover spreken we graag eens met u verder!

Sociaal imago extern


Het steunen van een project van Kalinga, betekent dat u een zeer directe bijdrage levert aan een betere toekomst voor een groep Filippijnse kinderen. Dit levert waardering op bij uw relaties.
De manieren om deze steun te communiceren zijn zeer divers!

‘Cause related Marketing’


Voor de meeste bedrijven is het van essentieel belang zich duidelijk te kunnen onderscheiden van andere aanbieders op een vaak (over)volle markt. Graag praten we met u over de mogelijkheid een actie te ontwikkelen waarbij er een directe relatie tussen uw product en (een van de) projecten van Kalinga wordt gelegd. Een onderscheidende meerwaarde voor uw product!

Algemeen


Graag voorzien we u van informatie die u kunt gebruiken wanneer u de relatie tussen u en Kalinga via in- of externe communicatie wilt benadrukken. We beschikken over voldoende fotomateriaal of brochures, maar kunnen ook speciaal voor u een artikel schrijven voor bijvoorbeeld het personeelsblad, website of nieuwsbrief.

Uiteraard kan Stichting Kalinga ook een presentatie bij u komen geven over haar werk in het algemeen, maar ook over een bepaald project dat u steunt, al dan niet toegespitst op een speciale gelegenheid (opening van uw bedrijf, personeelsfeest, etc).