Kids Info
Nieuws » Zeilen voor Kalinga

Zeilen voor Kalinga

donderdag 25 augustus 2011

De Drijfveer organiseert op zondag 25 september een gezellige watersportdag die in het teken staat van Kalinga. Steun Kalinga en geniet daarnaast van een actieve dag op de Friese meren!

Programma
Ongedwongen, gezellig en actief!

Vanaf 9 uur kunt u binnenlopen en staat de koffie, thee en Fryske oranjekoek klaar in ons tenthuis. De dag wordt om 10 uur geopend met een presentatie over Kalinga en de noodzaak van de hulp aan deze kwetsbare groep kinderen.

Hierna verdeelt de groep zich over de zeilboten, sloepen en kano's. Op iedere boot is een instructeur aanwezig. Al snel vaart iedereen op de Friese meren. Via de vele vaarten en meren komen we bij een restaurant aan het water aan voor een uitgebreide broodjeslunch.

Na de lunch is er ruimte om te wisselen van activiteit. De rest van de middag brengen we op het water door om uiteindelijk rond 17 uur weer aan te komen in onze jachthaven.

In ons tenthuis staat de BBQ klaar om de dag op een lekkere manier af te sluiten.

Kosten
Deelname aan deze dag kost € 50,- per persoon. De winst van deze dag gaat naar Stichting Kalinga.

Inschrijven
U kunt zich aanmelden voor deze dag door een email te sturen naar info@drijfveer.nl of door contact op te nemen via nummer 0566-652789. Laat ons dan ook meteen weten of u wilt zeilen, sloepvaren of kanoën en of u deel zult nemen aan de BBQ.

Een unieke mogelijkheid om goed te genieten en goed te doen!

Graag tot ziens in Akkrum!

De Drijfveer

www.drijfveer.nl

« Terug naar het nieuws

Aanmelden voor de nieuwsbrief