Kids Info
Nieuws » Ambassadeur

Ambassadeur

woensdag 15 augustus 2012

Kim Regasa wil later, als hij genoeg geld verdiend heeft, de arme kinderen op de Filippijnen helpen. Met zijn ambassadeursschap voor Stichting Kalinga kan hij daar nu al mee beginnen.

Kim is in oktober 2000 geboren in Cebu City, Filippijnen en heeft tot zijn achtste jaar op de Filippijnen gewoond. Hij begon al met zingen toen hij pas 3 jaar was. Op de Filippijnen heeft Kim regelmatig meegedaan aan plaatselijke talentenshows en deze ook gewonnen.

In 2008 is Kim naar Nederland gekomen en in 2010 nam hij deel aan Holland's Got Talent. Kim groeide snel uit tot publieksfavoriet en behaalde de finale. Na Holland's Got Talent is hij blijven zingen en hij wordt vaak uitgenodigd op verschillende evenementen door het hele land.

Stichting Kalinga houdt zich bezig met onderwijsprojecten voor kinderen van de Payatas vuilnisbelt en omliggende wijken. Het gedegen onderwijs heeft als doel kinderen een stevig handvat te bieden om het leven op deze gigantische berg afval achter zich te kunnen laten.

In Kim vindt Stichting Kalinga een gedreven jongen die qua leeftijd, maar ook qua achtergrond heel goed aansluit bij de Stichting.

« Terug naar het nieuws

Aanmelden voor de nieuwsbrief