Kids Info
Nieuws » Benefiet Diner

Benefiet Diner

donderdag 19 november 2015

Wat was het een gezellige avond met heerlijk - door het Postillion Hotel in Bunnik gesponsord eten en drinken!

Op 13 november stroomde de mooi aangeklede zaal bij het Hotel in Bunnik vol met bekenden en minder bekenden van Stichting Kalinga die allen niet geheel wisten wat ze van de avond moesten verwachten.

Als snel zat de stemming er goed in en konden de aanwezigen naast van het lekkere eten en drinken, ook genieten van de voortreffelijke presentatie door Evelien Bosch, optredens van Florian Wolff en Kim Regasa en korte speeches van Burgemeester Hans-Martijn Ostendorp, de op kosten van Wings of Support overgevlogen oud-leerling Restty Ostenal en Janneke Heinen. Verder werden onder leiding van veilingmeester Hans Bronkhorst geweldige veilingstukken geveild; een rondvlucht in een Cessna, 16 kilo kaas, een 50 persoonstaart, barrista cursus voor 6, overnachting in een suite bij Karel V, een mooi en groot schilderij, een pagina in LEVEN! en ga zo maar door. Alle stukken waren gedoneerd.

De tekening gemaakt door een van onze Papaya leerlingen Rosalinde leverde ingelijst 290 Euro op! En voor 1000 euro ging de pagina in LEVEN! de deur uit.

Al met al leverde de bijzondere avond ruim 12000 euro op!

« Terug naar het nieuws

Aanmelden voor de nieuwsbrief